Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lien

27 november @ 20:00 - 23:59

€10,50

Lien

Lien Cornelissen: Dit Gaat Nergens Over 

L I E N maakt muziek om naar te luisteren. De taalkundig scherpe teksten hebben de kracht in zich je mee te voeren. Van een lach naar een traan, van inspiratie naar vermaak. Kleinkunstige popmuziek die je niet laat ontsnappen aan de belangrijke dingen in het leven. Persoonlijk beleefd en gevoeld. De avond van 27 november staat in het teken van de release van haar nieuwe album ‘Dit gaat nergens over’ dat deze zomer is uitgekomen.  Mét band speelt ze haar liedjes, zoals ‘Ik volg je’ over haar tocht van het oosten van het land naar Scheveningen. Of dat lied over haar pensioen, want je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.   

Lien is een dorpsmeisje dat in café Paradiso speelde voordat ze er ooit als bezoeker kwam. Ze groeide op in de Achterhoek en verhuisde na een studie rechten in Nijmegen naar de Randstad om advocaat te worden. Verwonderd en verweesd in een onbekende wereld, voelde ze zich het meest thuis bij advocatencabaret. Ze wist wat haar te doen stond en gaf ruimte aan haar liefde voor muziek. Nu schrijft ze, zingt ze en speelt ze. Op haar manier. Luchtig en relativerend. Met haar muzikale theatervoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ stond ze in een uitverkocht Muzee Scheveningen en speelde ze bij verschillende uitverkochte theaterdiners. In de tussentijd zijn er twee muzikale creatievelingen op haar pad gekomen. Arrangeur en drummer Dylan Siemerink en basgitarist Barend Spaan schitteren mee op het podium.  

 

Zang en piano: Lien Cornelissen

Drums en arrangementen: Dylan Siemerink

Basgitaar: Barend Spaan

 

Corona Check

Indien de huidige maatregelen na 20 september nog steeds van toepassing zijn, dan gelden bij binnenkomst, naast je reguliere toegangsticket, de volgende checks:

*Een coronatoegangsbewijs (QR-code) tonen in de CoronaCheckApp of een print die je kunt maken via CoronaCheck.nl. Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC, laat je dan binnen 24 uur vóór aanvang van het concert testen. Een negatief testbewijs geeft toegang tot de zaal.

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€10,50
386

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie
  • Placeholder

    Lien Cornelissen

    10.50