Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Flavours: Kay Slice (Hiphop) + Pat Smith (DJ)

6 november @ 20:00 - 23:55

€7.5

Jazz Flavours: Kay Slice (Hiphop) + Pat Smith (DJ)

Een dampende double bill show waar het zweet tappelings van onder je T-shirt naar beneden gutst: Kay Slice & Pat Smith (DJ)! Een feest dat je dus niet mag missen..

Kay Slice (Hiphop)

‘Grooves from a hiphopkid with a Ghana soul’

Hij liet De Wereld Draait Door studio swingen, liet Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, trad met zijn live-band op bij VPRO Mundo, ontving meerdere lovende recensies van 3voor12, en is volgens Red Bull één van de acts die gaat opblazen. Kay Slice fileert, snijdt en raakt. En is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Pat Smith (DJ)

De charismatische zanger/rapper Pat Smith speelde zowel solo als met Splendid op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget, Fusion, Bevrijdingsfestival en Live on the Beach. Ook als DJ is Pat een heel graag geziene performer. Hoe dan ook: deze rasartiest is al jaren je hofleverancier van zonneschijn uit je speakers! Na de show van Kay Slice zorgt Pat voor een heerlijke, dampende after….

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
20:00 - 23:55
Kosten:
€7.5
1572

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie